MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste cd DJ Nadia

17 mei 2006 | in Muziek | 3 Reacties

DJ Nadia heeft na vier jaar gedraaid te hebben op Marokkaanse trouwpartijen en evenementen, eindelijk zelf een eigen cd op de Nederlandse markt gebracht. ’s Werelds eerste Marokkaanse vrouwelijke DJ heeft een gemixte cd gemaakt die zeer geschikt is om tijdens Marokkaanse feestpartijen te draaien. De cd, genaamd ©Orientedflavour, is een mix van Arabische en Marokkaanse sounds. Nadia begon op haar zestiende al met het draaien van plaatjes op Marokkaanse bruiloften en feestjes van bekenden. Vier jaar later heeft ze al vele partijen door heel Nederland en heeft ze zelfs al een Optreden in Paradiso op haar naam staan.

Ook is ze de vaste dj van de Marokkaanse website Maghrebia.nl. Orientedflavour zal als eerst in de platenzaak Al Kautar in Utrecht liggen. “Het zou mooi zijn als je ’m straks ook in de Free Record Shop kunt krijgen”, zegt de twintigjarige dj mét hoofddoek. De release van haar nieuwe cd zal gepaard gaan met een officiele releaseparty op zondag 28 mei te Nieuwegein met artiesten als Tahour/ Jedwane/ Milouda al hoeceimia/ Rachid kasmi/ Tarwa nsjeigh mohand en een Marokkaanse bruids haute couture modeshow van 8 vooraanstaande stylisten (negaffat).

Er zijn 3 reacties

 1. Soussiatjuh uit Limburg
  17 mei 2006 om 10:22 uur.

  Dj Nadia is gewoon toppie en daarnaast is het ook een hartstikke lieve meid!

  Wens haar veel succes verder!

 2. Henk
  18 mei 2006 om 03:54 uur.

  Weet iedereen dat er op 28 mei in Rotterdam in het park bij de Euromast het jaarlijkse grote Ortel DUNYA festival voor de 30e keer plaatsvindt.

  Het grootste culturele festival van en in Nederland.

  Dat het gemiddeld 200.000 bezoekers trekt en dat er dit jaar het optreden is van de groep Madioko & Rafika met hun speciale muziek.

  Een wereld festivalen een echte aanrader voor iedereen.

  Zeg het voort en kom naar het festival

 3. Rachida
  22 mei 2007 om 02:17 uur.

  Hoe kan je nou adverteren voor een festival als een toppertje zoals Nadia haar cd gaat presenteren. Sorry maar dat vind ik echt laag. Er zijn talloze manieren om een dergelijk festival te promoten en dan ga je het op deze site doen…….

  Nadia heeeeel veel suc6 maandag en ik ben er maandag hopelijk bij.
  Dikke kusssss

Plaats je reactie