MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Royal Air Maroc toernooi groot succes

22 mei 2006 | in Sport | 10 Reacties

Het Marokkaanse luchtvaartmaatschappij heeft afgelopen week een groot voetbaltoernooi voor Marokkaanse jongeren georganiseerd op het sportpark Riekerhaven in Amsterdam. Aan het toernooi hebben zestien jeugdige teams uit alle grote steden in Nederland deelgenomen. De winnaar, het team Maroc Stars uit Noord-Holland, zal van 30 mei tot 4 juni meedoen aan het Royal Air Maroc Youth Soccer Tournement in Marrakech. Het Nederlandse toernooi is nu voor de vijfde keer gehouden en is een aanloop naar het internationale toernooi in Marokko. Aan het internationale toernooi nemen nog twaalf andere landen deel: België, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Tunesië, Saudi Arabië, Senegal, de Verenigde Staten en Canada.

De maatschappij wil door het organiseren van het toernooi ‘dichter bij haar klanten’ komen te staan, schrijft Tourpress Holland op haar website. “Oudere Marokkanen die in Nederland wonen en werken gaan natuurlijk door hun familiebanden wel naar Marokko met vakantie, maar in het algemeen alleen naar het deel waar de familie woont of oorspronkelijk vandaan komt. Wij hopen dat de jeugd zo ook meer interesse voor Marokko als veelzijdige vakantiebestemming krijgt”, aldus een woordvoerder van Royal Air Maroc.

Er zijn 10 reacties

 1. micromocro
  23 mei 2006 om 12:38 uur.

  wel ze kunnen me naar Marokko lokken door hun prijzen een beetje naar omlaag te halen 😉

 2. Marokino
  23 mei 2006 om 01:17 uur.

  ja helemaal mee eens

 3. mehmet gus
  23 mei 2006 om 09:35 uur.

  royal air maroc zijn groot oplichters dieven arroganten dicriminatoren.
  ik raad alle mensen van rif om deze maatschappij te vemijden en per spaanse maatschapij naar nadopr via malaga.

 4. micromocro
  23 mei 2006 om 04:39 uur.

  en dan 5 dagen in de bus zitten zeker 🙂

  ze zijn duur ok maar dieven en oplichters ?
  hoe discrimineren ze ?
  heb je een voorbeeld ?

 5. fadoua
  23 mei 2006 om 07:15 uur.

  Sommige mensen hier zeggen dingen die op niks trekken.
  Ik vind dat Marokko nogal goed bezig is.

 6. sinsinbadd
  23 mei 2006 om 08:11 uur.

  ga weer a mogool we zijn allemaal mokerzz

  Weet je jij loopt zwaar achter met je rifie dit en dat a bla

  ga om je heen kijken en als je je godsdienst goed volgde dan discrimineer je niet zo . GA eens wat kennis opdoen klein kind!

 7. mehmet gus
  24 mei 2006 om 09:15 uur.

  waarom zeg ik dit omdat heb ik van verschillende markkaanse collega”s gehoord dat een groot verschil tussen vliegen met ram naar casablanca en nador en alhoceima.
  kijk bij ons turken met 150 euro kan je naar turkije maar jullie marokkanen minimaal 700-800
  maar dat ligt aan jullie zelfs mensen van noord marokko ik raad jullie om een hard akties te nemen tegen deze oplichters.

 8. AbdelRahman
  24 mei 2006 om 09:52 uur.

  € 700 a € 800? met hotel bedoel je.. 8 dagen half pension. zag van de week nog zo’n aanbieding 😉

 9. mimoun
  31 mei 2006 om 09:03 uur.

  Assi abderrahman AbdelRahman

  iedereen weet dat ram een zeer duur vlig maatschappij is ter wereld. ontken je dat? dan je hoort zeker bij die dieven, dus jij bent een van die dieven

  succes met die mooie prijzen, turken weten het al a magoooooooooooooooooool

  iwa wakker worden, voordaT JE EEN REACTIE SCHRIJFT

 10. Ree
  31 juli 2011 om 04:08 uur.

  Royal air maroc 07-2011 OPLICHTERS WAT IK DEZE WEEK HEB MEEGEMAAKT IS F***C NIET NORMAAL,had in mei retourtje gekocht van amsterdam-oujda / oujda-amsterdam op 29-07-2011 zou ik op oujda airport de terug reis nemen naar amsterdam nou mooi niet…..!chaos,chaos binnen vliegtuig was over,over boekt te veel plekken zijn er verkocht zelfs op de laatste dag werden voor deze vlucht tickets verkocht. ik had al in mei een retourtje betaald hoe kan dat vele passagiers 1,2,3,4,5, dagen ervoor,voor deze vlucht een ticket hebben kunnen kopen en mee konden met deze vlucht,ik die al in mei een retourtje had gekocht kon met deze vlucht niet mee en vele,vele,heb ongeveer 40 passagiers meegemaakt die zo kwaad werden dat er politie erbij moesten komen het enige wat ze voor ons kon betekenen was een vlucht boeken op 08-08-2011 andere optie was naar parijs vliegen ik heb toch een retourtje betaald in mei hoe kan dat vele passagiers 1,2,3 dagen ervoor een ticket hebben gekocht en wel met deze vlucht mee konden KASSA,KASSA GELDWOLFEN,NIET MEER EN NIET .ik heb voor de laatste optie gekozen en hell echt waar ik heb echt de hell gezien deze vlucht naar parijs goedkoopste vlucht,vliegtuig kan direct in een museum,verschrikkelijk,in parijs zal royal air maroc verder helpen met onze terug reis,mooi niet deze ………. het zijn geen mensen ik heb er nog geen naam voor gevonden een strontvlieg heeft een beter bestaan ze hebben in parijs ons zo veel beloofd dat ze ons hebben laten wachte van 21:00 tot 00:30 uit eindelijk kwamen er 4 pesonen van royal air maroc met hun hoofden naar de grond en vertelde dat ze niets voor ons konden betekenen,geen hotel,geen busries,geen vlucht terug we hebben deze personen uitgescholden tot aan het bot het deed hun helemaal niets. daar sta je dan in parijs orly airport de franse balie medewerken die echt behulpzaam was begreep er niets van en adviseerde ons om op eigen houtje verder te riezen,we hebbben besloten om maar een taxi van parijs naar rotterdam te nemen voor 650 euro,ik eindelijk thuis naar 24 uur te hebben geschreeuwd,gescholden nou royal air maroc bedankt voor jullie oplichtings praktijken en ooooh super personeel,strontvliegen,en dan willen ze op oujda airport 10 miljoen toeristen ontvangen haha hou a.u.b op ga dood van het lachen.ik heb een vorstel voor royal air maroc als je mensen toch wilt oplichten want 300 mensen krijg niet in een vluigtuig waar maar honderd stoelen zijn,luister verwijder alle zit plaatsen en laat iedereen gewoon op de grond zitten {chillen} allen zo krijg 300 passagiers in een vliegtuig.
  PS:IK HEB ME GERED WAAR HET MIJN OMGAAT DIT KAN JE GEEN PASSAGIER AAN DOEN ,MAAR ER WAREN OOK PASSAGIERS VAN OUDERE LEEFTIJDEN,KINDEREN,MOEDERS.schandalig en dan horen van andere die dit ook mee hebben gemaakt dat dit elke jaar gebeurt.STOP ER MEE OF ALLE STOELEN VERWIJDEREN EN OP DE GROND LATEN ZIITEN…..!
  WIE DIT NIET HERKEND KOMT NOG AAN DE BEURT.
  M.V.G REE

Plaats je reactie