MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Karim Touzani naar Schotland

25 mei 2006 | in Sport | Reageer

Aberdeen is de nieuwe werkgever van Karim Touzani. Dat meldt VoetbalPrimeur.nl. De verdediger kwam bij FC Twente amper aan spelen toe en mocht transfervrij het Arke Stadion verlaten. De Marokkaanse verdediger zat twee jaar bij de selectie van FC Twente. Touzani meldde in TC/Tubantia erg blij te zijn met de overstap en bij de club van ex-NEC-trainer Jimmy Calderwood eindelijk weer eens veel wedstrijden te spelen. “Ik ben heel blij met Aberdeen, voor mij is dit een goede stap. Ik heb 1,5 jaar niet gespeeld, bij Aberdeen hoop ik veel aan voetballen toe te komen.”

Plaats je reactie