MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati in de basis

26 mei 2006 | in Sport | 1 Reactie

Bondscoach Foppe de Haan laat Ismail Aissati vandaag, 26 mei, in de basis starten tegen Denemarken. Woensdag begon het PSV-talent tegen Oekraïne nog op de bank, omdat hij nog amper hersteld was van een knieblessure. Aangezien hij één van de weinigen is die voor creativiteit kan zorgen liet de bondscoach de zeventienjarige PSV’er toch invallen. Tijdens de invalbeurt in de eerste wedstrijd, die jong oranje had verloren met 2-1, maakte hij echter dusdanig veel indruk dat Foppe de Haan voor de middenvelder in elk geval een plaatsje inruimt, meldt de website van de KNVB. Aissati, de jongste speler van het EK, zal in de plaats komen van Edson Braafheid. Een ander PSV-talent, Ibrahim Affelay, is niet afgereisd naar het EK in Portugal omdat hij te veel hinder ondervindt van een knieblessure die hij opliep tijdens een training van Jong Oranje. Hij laat in een interview van Talpa weten dat hij er enorm van baalt.

Er is 1 reactie

  1. Henk -Rotterdam
    30 mei 2006 om 01:43 uur.

    En allemaal genoten van de kleine Ismael die een hele grote gaat worden,heeft alles voor een topvoetballer en het is grotendeels aan hem te danken in zijn rol op het veld dat Nederland – 21 door is gegaan. Is telkens op de juiste laats om aamgespeeld te worden,verdeeld het spel en komt terug om de bal weer aan te nemen en door te geven.is onbaartzuchtig en speelt een hele belangrijke rol. Wordt een hele grote

Plaats je reactie