MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ryanair nu ook naar Marokko

27 mei 2006 | in Economie, Marokko | 1 Reactie

Ryanair heeft met de Marokkaanse regering een vijfjarige overeenkomst gesloten om vanuit diverse Europese bases nieuwe routes naar het Noord-Afrikaanse land te ontwikkelen. Dat heeft de Ierse low cost carrier bekendgemaakt. Marokko hoopt dat hiermee het toerisme flink zal groeien. Het gaat om zo’n twintig nieuwe routes die per jaar voor ongeveer één miljoen passagiers moeten zorgen. Onlangs kondigde Ryanair al haar eerste routes naar Marokko aan. Vanaf dit najaar heeft de prijsvechter vanuit de nieuwe basis Marseille rechtstreekse vluchten naar Oujda, Marrakech en Fes en vanuit Frankfurt-Hahn heeft het rechtstreekse vluchten naar Marrakech en Fez . Volgens Ryanair vormen naast het toerisme ook zakenreizigers en mensen van Marokkaanse afkomst belangrijke doelgroepen, meldt zakenreisnieuws.nl.

Er is 1 reactie

  1. micromocro
    28 mei 2006 om 09:01 uur.

    wel dat ze dan ook vluchten naar Tanger aanbieden want die swingen echt de pan uit bij RAM.

Plaats je reactie