MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mokhtari naar MSV Duisburg

30 mei 2006 | in Sport | Reageer

De Marokkaanse international en huidige speler van FC Keulen Youssef Mokhtari is in onderhandeling met MSV Duisburg voor een contract. Volgens de Duitse pers zijn de onderhandelingen al bijna rond. Hij zou de nieuwe “nummer tien” worden bij de oude club van de zesvoudige international Abdelaziz Ahanfouf, die zojuist voor Bielefeld tekende om toch nog in de Bundesliga te blijven spelen. Duisburg is vanwege een zeer slecht seizoen gedegradeerd naar Bundesliga 2. Het heeft onder andere Mokhtari aangetrokken om volgend jaar weer mee te doen met de grote clubs in de Bundesliga. Mokhtari kan een tweejarig contract tekenen bij de “Zebra’s” (Duisburg).

Plaats je reactie