MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maghreb Googelt het meest naar seks

02 juni 2006 | in Maatschappij, Marokko | 9 Reacties

Google lanceerde onlangs Google Trends. Met deze applicatie kun je zien welke zoekopdrachten die dagelijks in Google worden ingevoerd, het meest populair zijn. Het levert interessante informatie op. Het blijkt dat in de moslimlanden het meest naar seks wordt gezocht, vooral in de Maghreblanden. Pakistan voert de wereldlijst aan als meest frequente zoekers op het Engelse woord ‘sex’, Egypte is nummer twee. Als het gaat om het zoeken naar het Franstalige woord ‘sexe’ staan de Algerijnen op nummer 1 in de wereld. De Marokkanen staan zelfs in de Engelse (6de) en de Franse lijst (2de) in de toptien. Een conclusie die je zou kunnen trekken is dat een strenge seksuele moraal tot hoge zoekresultaten op het woord leiden.

Maar ook homoseksualiteit is een term waar veel naar gezocht wordt. Als het gaat om het woord “gay” dan blijkt dat er het meest naar gezocht wordt in Latijns-Amerika. Op de zoekterm ‘gay sex’ wordt het meest gezocht in de Filippijnen en in Saud-Arabië. In de Franstalige wereld zijn het de Algerijnen en de Marokkanen die de wereldlijst aanvoeren op de zoekterm ‘la homosexualité’. Dit laat de website www.afrol.com zien.

Er zijn 9 reacties

 1. zizou
  02 juni 2006 om 05:48 uur.

  Dit is weer een bewijs hoe gefrustreerd moslims zijn. Ik ben zelf ook moslim, en vraag me echt af hoe dat komt dat we interesse hebben juist in dat wat Allah s.w.t heeft verboden.
  Wij zijn echt een lachertje geworden, enige wat we kunnen is anderen de schuld geven van ons falen.

 2. jasper
  02 juni 2006 om 06:46 uur.

  “Wij zijn echt een lachertje geworden; het enige dat we kunnen doen is anderen de schuld geven van ons falen”.

  Zizou: Is het zo zondig om naar sex te zoeken op Internet wanneer deze volstrekt natuurlijke impuls door religieuze leiders wordt onderdrukt, als zijnde een doodzonde?”
  Heeft Allah deze impuls in de mens gelegd, of haSatan?
  Ik interesseer me voor de Islamitische visie op seksualiteit.
  Is alle lustgevoel in de Islam, net als in het Christendom, door de duivel ingegeven? Wat moet een gelovige Moslem doen als hij “verzocht”wordt?

 3. Toth
  02 juni 2006 om 06:49 uur.

  Welnee, frustratie kent een universele verdeling en de rijkdom of juist armoe aan fantasie ook; stiekemheid is in hogere mate afhankelijk van omgevingsfactoren. Stiekem maakt wel nieuwsgierig maar niet meer of minder ontvankelijk voor obsessieve gedragingen, als dat bedoeld wordt. Sex boeit mensen en sommigen meer dan anderen, dat is hoe de natuur werkt.

  Mensen die minder hun best hoeven doen om hun bookmarks een air van fatsoen te geven, hoeven niet te Googelen en de heavy users kennen de belangrijkste sitenamen direct uit hun hoofd.

  Laten we zeggen, het is een hypocrisie van een mildere soort, zolang je anderen er maar niet om veroordeelt.

 4. moh
  02 juni 2006 om 10:42 uur.

  sex is lekker klaar

 5. marokkino
  02 juni 2006 om 10:48 uur.

  Wat lullen jullie nou zondigen???

  Is sex haram? Dacht t niet!
  Mits je weet welke voorwaarden eraan gesteld worden.

 6. zizou
  03 juni 2006 om 12:14 uur.

  Sex is zeker niet Haram, maar we hebben altijd ons mond vol over wat Haram is en wat niet haram is. Jullie weten allemaal heel goed, dat die mensen die naar sex googlen, niet zijn op voorlichting maar op iets anders “Boops etc….””. Op zich niks mis mee, maar ik vind het wel hypocriet. Moslims hebben geprek aan consistentie in hun ideologie. Blote vrouwen plaatjes worden keihard veroordeeld, maar stiekem wel even er naar zoeken. Een advies, moslims word wakker van jullie hypocritie, maak aub maatschappelijke problemen bespreekbaar.

 7. Bla
  03 juni 2006 om 06:12 uur.

  Als jullie dit geloven zijn jullie pas dwazen…dit is typisch zoiets dat ze uit hun duim zuigen… Geloof het of niet…

 8. Olie_sheikh
  03 juni 2006 om 11:40 uur.

  Hier klopt er niets van. Vooral niet dat ‘gay sex’ in Saud-Arabië het meest wordt gezocht. Wat willen zij ons wijs maken. Weet je waar het meest naar ‘sex’ wordt gezocht, naar ‘ gay sex’ wordt gezocht en waar de hoeren het vaakst worden bezocht. Is hier in NEDERLAND.

 9. Abdellah
  04 juni 2006 om 12:06 uur.

  Don’t believe everything you see!

  laat me raden wat het meeste gezochte woord in NL: PEDOFILIE

Plaats je reactie