MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko-Colombia live op RTM

04 juni 2006 | in Sport | 4 Reacties

Vandaag, zondag 4 juni, zal het Marokkaanse nationale team weer een vriendschappelijke wedstrijd spelen ter voorbereiding voor de kwalificaties van de Afrika Cup 2008 in Ghana. Dit keer zal Marokko, dat door Mohamed Fakhir wordt geleid, spelen tegen Colombia in Nou Camp in Barcelona. De wedstrijd zal om 19h (Nederlandse tijd) live worden uitgezonden op de Marokkaanse televisiezender RTM. Voor de wedstrijd heeft de coach 18 spelers opgeroepen: Tarik Jarmouni, Nadir Lamyaghri, Talal Karkouri, Abdeslam Ouaddou, Amine Erbati, Aziz Benasker, Hicham Mahdoufi, Walid Regragui, Jamal Allioui, Tarik Sektioui, Kamal Chefni, Hossine Kharja, Adil Ramzi, Mounir Diane, Alla Hassan, Ahmed Ajeddou, Soufiane Alloudi en M’barek Boussoufa .

Er zijn 4 reacties

 1. Nihad
  04 juni 2006 om 09:42 uur.

  Als je spelers als Skitioui en Ramzi moet oproepen…

 2. abdelilah
  04 juni 2006 om 11:25 uur.

  ik vind deze spelers die zijn opgeroepen niet goed er moet nog wat bijgevoegd worden spelers zoals zairi chamakh naybet en mokthari

 3. Marokino
  05 juni 2006 om 12:28 uur.

  GEWOON ROTZOOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. karim
  06 juni 2006 om 08:46 uur.

  ik vindt dat zaki gewoon terug moet je moet eens kijken hoe ver hij 2 jaar geleden met marokko was gekomen in de africa cup in tunesie en als je kijkt welke coach marokko nu heeft zijn ze alleen slechter door geworden je ziet het ook bij de africa cup in egypte toen lagge ze er ook uit het ligt aan de coach.

Plaats je reactie