MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wil Belgische houwitsers kopen

04 juni 2006 | in Marokko | Reageer

Volgens de website HLN.be heeft het Belgische leger alle informatie over haar overtollige houwitsers aan de generale staf van het Marokkaanse leger gegeven. Houwitsers zijn grote kanonnen op rupsbanden, waarvan het Belgische leger er nog 107 heeft. Daarvan worden er 64 gemoderniseerd en 43 te koop aangeboden.

Plaats je reactie