MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Slachtoffers van busongeval bestolen

04 juni 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

Verscheidene slachtoffers van het ongeval met een Belgische bus in Spanje, waarbij op 21 mei zeven mensen met de Marokkaanse nationaliteit omkwamen, zijn na het ongeval bestolen. Volgens de slachtoffers kunnen de diefstallen enkel gepleegd zijn door de mensen die onmiddellijk na het ongeval op de autoweg gestopt zijn. Dat schrijft La Dernière Heure zondag. De slachtoffers overwegen een klacht in te dienen.

Er is 1 reactie

  1. moh
    04 juni 2006 om 07:45 uur.

    hoe zielig ben jij dan als je die mensen nog gaat stelen

Plaats je reactie