MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Brief Verdonk aan Hirsi Ali alsnog uitgelekt

05 juni 2006 | in Overheid | Reageer

De brief die de Nederlandse minister van Vreemdelingenzaken Rita Verdonk schreef aan Ayaan Hirsi Ali is toch openbaar dankzij een uitstekend staaltje onderzoeksjournalistiek van Spunk.nl. Veel plezier met het lezen van deze brief

Plaats je reactie