MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa toch naar Anderlecht

06 juni 2006 | in Sport | Reageer

RSC Anderlecht aasde al lange tijd op Mbar Boussoufa, maar het heeft eindelijk een akkoord bereikt met AA Gent en Boussoufa zelf. Voor de Marokkaanse international was het een moeilijke keuze omdat AA Gent er alles aan deed om het dribbelwonder te houden. Maar omdat Boussoufa vooral sportief hogerop wil, heeft hij toch voor Anderlecht gekozen. Dat meldt Anderlecht op haar website. Hij heeft een contract getekend voor vier seizoenen en zal met rugnummer 11 spelen. “Ik kijk er enorm naar uit om te spelen voor RSC Anderlecht. Spelen voor Paars-Wit, dat is de droom van iedere voetballer in België”, aldus Boussoufa tijdens de persconferentie.

Plaats je reactie