MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Celstraffen in proces Hasjtransporten

07 juni 2006 | in Maatschappij, Marokko | Reageer

Het openbaar ministerie in Leuven heeft dinsdag celstraffen tot twee en drie jaar geëist tegen de kopstukken van een vermeende criminele organisatie, meldt robnet op haar website. Het gaat om een bende die hasjtransporten organiseerde tussen België en Marokko. Bewijzen van grote internationale drugstransporten zijn er niet, maar toch denkt het openbaar ministerie genoeg bewijs te hebben om celstraffen tot twee en drie jaar te eisen voor de kopstukken . De rechter Rik Haex spreekt zich op 4 juli uit over de zaak, al kan het vonnis ook worden uitgesteld tot september.

Plaats je reactie