MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste Boeing 737-800 voor Atlas Blue

14 juni 2006 | in Marokko | 6 Reacties

Het Amerikaanse Boeing heeft eind vorige week de eerste Boeing 737-800 afgeleverd aan de Marokkaanse prijsvechter Atlas Blue. Het toestel vertrok afgelopen vrijdag (9 juni) voor een ferryvlucht vanaf Boeing Field in de Amerikaanse stad Seattle naar Marrakech, de thuisbasis van Atlas Blue. Het nieuwe toestel is een aanvulling op de bestaande vloot van zes 737-400’s, waarmee gevlogen wordt naar Amsterdam en Brussel. Atlas Blue is opgericht in het jaar 2004 als een volledige dochteronderneming van het onder Marokkanen populaire Royal Air Maroc. De maatschappij heeft flinke groeiplannen, met een vloot die moet zijn uitgegroeid tot 24 vliegtuigen in 2012, zo meldt luchtvaartnieuws.nl.

Er zijn 6 reacties

 1. hassanhasson
  14 juni 2006 om 11:30 uur.

  vliegen ze ook van en naar Tanger?

 2. ,
  14 juni 2006 om 01:04 uur.

  zijn ze goedkoper?

 3. Youssef
  14 juni 2006 om 01:52 uur.

  Ja goedkoper zeker!! ik ben zelf mer Atlas Blue naar Marakesh geweest in de kerst vakantie, het kostte 185 inc.BTW, dus zo goedkoper kan niet zijn als je naar Marokko wil gaan. Helaas zijn er tot nu toe alleen maar 2 bestemmingen, Marakesh en Agadir, en volgend jaar Hoceima en Tanja.

 4. Messenger
  15 juni 2006 om 08:18 uur.

  Via hun site kun je vanuit Brussel naar Oujda.
  Waar kun je tickets ophalen en weet iemand hoe het vanuit marokko werkt.
  STel dat ik vanuit Oujda naar brussel wil, waar kan ik mijn tichekt halen.

 5. micromocro
  15 juni 2006 om 08:43 uur.

  hey messenger,

  wel normaal gezien aan het loket in de luchthaven maar stuur anders een mail naar hun…

  ik hoop dat ze snel op Tanger vliegen want RAM overdrijft wel met de prijzen

 6. messenger
  16 juni 2006 om 08:14 uur.

  Ik heb hen ook een mail gestuurd, kreeg een telefoonnummer van marokko. Om contact op te nemen, hoewel ik in de mail een aantal vragen had die niet beantwoord zijn. Ik bellen en kreeg alleen maar voicemail.

  Maar niemand weet waar je nu ticketskan halen of hoe het nu precies werkt.
  Ik wil namelijk niet worden opgelicht. Dan maar liever 200 euro meer bij RAM, dan helemaal niets.

  Maar als iemand iets meer weet laat dan aub even weten..

Plaats je reactie