MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati bijna rond met FC Twente

18 juni 2006 | in Sport | 1 Reactie

Ismaël Aissati speelt komend seizoen vrijwel zeker voor FC Twente, dat meldt voetbalprimeur.nl. De 17-jarige aanvallende middenvelder van PSV wordt één seizoen verhuurd om verder te rijpen bij de Tukkers. Bij de Eindhovenaren is Aissati niet altijd zeker van een basisplaats. Er is geen koopoptie bij de huurovereenkomst opgenomen, omdat PSV de creatieve middenvelder alleen wil verhuren. Aissati zal nu waarschijnlijk weer trainen onder leiding van Fred Rutten en René Eijkelkamp. Beiden waren het afgelopen seizoen werkzaam in Eindhoven. Aissati kende het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling. De Marokkaan debuteerde in de hoofdmacht van PSV, manifesteerde zich in de Champions League en had een belangrijk aandeel in de Europese titel die door Jong Oranje werd bemachtigd.

Er is 1 reactie

  1. yesiin
    24 juni 2006 om 03:50 uur.

    ewaa k0mm ff lanfs ismael:d noot me saffie:d voeg me toe msn

Plaats je reactie