MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Diba toch niet naar FC Twente

18 juni 2006 | in Sport | Reageer

De spelersruil die NAC en FC Twente voor ogen hadden gaat niet door. Anouar Diba zou vertrekken uit Breda en Sharbel Touma uit Enschede. Hierdoor leek het beide clubs een mooi idee om deze spelers te ruilen. Touma heeft echter aangegeven geen interesse te hebben in een overstap naar Breda en NAC wil op zijn beurt nu niet meer meewerken aan een overgang van Diba naar FC Twente. Slecht nieuws dus voor Diba. Maar V-Style.nl meldt dat FC Utrecht, dat zich ook al had gemeld bij NAC voor de Marokkaanse dribbelaar, nu de belangrijkste gegadigde lijkt om Diba aan te trekken. Mischien toch nog een ‘happy ending’?

Plaats je reactie