MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Wardi snelste in kwart marathon

19 juni 2006 | in Sport | Reageer

De zevende edtie van Fortis 1/4 Marathon Rotterdam is zondag gewonnen door de Marokkaan Said El Wardi. Na drie rondjes over de Erasmusbrug, Boompjes en Willemsbrug kwam hij 17 seconden eerder binnen dan de Libanees Ali Mabrouk Zaid. De winnende tijd van de oud-baanatleet was 30 minuten en 47 seconden. Onder warme omstandigheden liepen de topatleten 3 ronden over de Erasmusbrug en Willemsbrug. Bij de mannen viel het veld snel uiteen. Na de 1e ronde liepen Said El Wardi en Ali Mabrouk Zaid in een stevig tempo samen door. In het begin van de laatste ronde ging Said El Wardi er vandoor om als eerste over de finish te komen in een tijd van 30.47. Ali Mabrouk Zaid, die vorige week nog de Halve Marathon van Dordrecht won, kwam als tweede over de eindstreep in een tijd van 31.04.

Plaats je reactie