MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kaye Styles en Johnny Logan naar Marokko

19 juni 2006 | in Amusement, Muziek | 5 Reacties

De Ierse zanger en liedjesschrijver Johny Logan en de Belgische R&B-zanger Kaye Stales hebben twee duetten opgenomen waarmee ze ook de Arabische wereld willen veroveren. Het gaat om de nieuwe singles I love to party en Don´t cry. Eind juni zullen beide artiesten een weekje in Agadir verblijven om voor beide songs een videoclip op te nemen. In het Sofitel Hotel in Agadir zullen ze twee exclusieve concerten geven. De voorbereidingen zijn in volle gang want de Marokkaanse pers is al uitgenodigd. Het management van Kaye stales wil er ook contacten in Marokko leggen om er zowel het Kaye Styles album It iz what it iz als de dubbelsingle don´t cry/I love to party een officiële release te bezorgen. De twee clips zullen aangeboden worden aan de Arabische muziekzenders, zo meldt belgovision.com.

Er zijn 5 reacties

 1. yassin
  21 juni 2006 om 08:15 uur.

  ze willen gewoon geld verdienen want in europa wilt niemand ze en wij ook niet we willen die shit niet laterzzzzzzzz

 2. jos
  23 juli 2006 om 05:00 uur.

  da nieuw lieke rules jong yassin ge weet niet van muziek kaye rules

 3. Paus
  26 juli 2006 om 09:13 uur.

  I’am een great fan of kaye styles and johnny logan with don’t cry.
  kaye styles rules johnny logan rules iets minder maar rules

 4. vdb
  12 september 2006 om 09:35 uur.

  da lieke is bere goed ejohnny logan rules

 5. spacy
  30 oktober 2006 om 06:18 uur.

  johnny logan rules forever !!!!!!!!!!!!!!!!

Plaats je reactie