MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse man vlucht tijdens verlof

22 juni 2006 | in Maatschappij | 7 Reacties

Een Eindhovense Marokkaanse man (19) die in de cel zat voor zware mishandeling van zijn ex-vriendin, is tijdens zijn verlof voor het ROC-eindexamen (Handel & Marketing) ontsnapt. Hij vluchtte vorige week naar Marokko en nam daar zondag via telefoon en internet weer contact op met zijn Eindhovense ex (17). Het is nog onduidelijk of hij nog steeds in Marokko is. Hij kreeg van de rechter twee jaar cel waarvan een half jaar voorwaardelijk voor het feit dat hij zijn ex onder meer met een nat gezicht tegen schrikdraad heeft geduwd. Zo meldt het Eindhovensdagblad. Het slachtoffer krijgt professionele hulp, onder anderen van een vrouw die ervaring heeft met slachtoffers van loverboys. Naar eigen zeggen heeft het meisje zich niet geprostitueerd, ondanks dat ze weliswaar in de greep was van de man.

Er zijn 7 reacties

 1. Chico
  22 juni 2006 om 09:12 uur.

  Ziek mens zeg. Ongelooflijk.

 2. Marokino
  23 juni 2006 om 12:04 uur.

  Echt jammer, zo’n jongen heeft echt hulp nodig!!

 3. micromocro
  23 juni 2006 om 12:10 uur.

  Hulp ? ze zouden hem dezelfde met hem moeten doen als ie deed met dat arme meisje.

 4. AbdelRahman
  23 juni 2006 om 12:27 uur.

  Being somebody’s girlfriend in a Moroccan jail -> dat is pas zijn verdiende loon!

  AbdelRahman uit Brussel

 5. Saida
  23 juni 2006 om 01:00 uur.

  AbdelRahman

  Ik vind dat wel een goede straf voor loverboys.hahahha

 6. Henk -Rotterdam
  23 juni 2006 om 01:30 uur.

  Abdel Rahman Brussel.
  wat vroeg jij me nu verleden keer over hoe ik dacht van het uitleveren van bepaalde mensen naar het land van herkomst,ging jou vraag niet over mensenrechten,ik ben het wel met je eens maar je stelt mij toch andere vragen?

 7. samadie
  23 juni 2006 om 02:00 uur.

  waarom moeter perse marokaanse man bij staan!? het begint op de telegraf te lijken. die gozer is ziek.

Plaats je reactie