MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moha naar Espanyol

22 juni 2006 | in Sport | 1 Reactie

De Spaanse club Espanyol heeft zich weten te versterken met de Marokkaanse international Mohammed El Yaagoubi, bijgenaamd Moha. De 28-jarige middenvelder van CA Osasuna tekende bij Espanyol een contract voor twee jaar. Moha arriveerde in 2000 bij Osasuna nadat hij daarvoor gespeeld had voor de jeugdreeksen van FC Barcelona. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder in totaal 122 competitiewedstrijden en vond hij tevens tien maal de weg naar de netten. Gedurende zijn periode bij Osasuna werd Moha ook uitgeleend aan Levante UD en Elche CF. Voor Espanyol is hij de eerste aanwinst met het oog op volgend seizoen.

Er is 1 reactie

  1. mo
    22 juni 2006 om 01:58 uur.

    Succes Moha!

Plaats je reactie