MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

T-shirts van Dahchouri doen het goed

22 juni 2006 | in Amusement, Kunst | 1 Reactie

De T-shirtslijn ‘Arabian Print Fashion’ van de Marokkaanse modeontwerper Said Dahchouri valt enorm in de smaak. De hippe en kleurrijke shirts zijn een mix van Westerse en Arabische invloeden, waarop als design woorden als ‘respect’, ‘famous’ of ‘individu’ in het Arabisch te vinden zijn. “Ik wil laten zien dat de Arabische cultuur interessant is.Het Arabisch letterschrift oogt alleen al heel poëtisch en mysterieus. Voor een modeontwerper is dat heel inspirerend. En dat dragen mijn ontwerpen uit” zegt ‘SaDa’ hierover. Hoe populair de shirts van Dahchouri zijn, bleek vorige week donderdag en vrijdag toen MTV-presentatoren Michael en Tim een ‘Arabic Print Fashion’-shirt droegen.

Er is 1 reactie

  1. samad
    03 juli 2006 om 12:17 uur.

    Toppie said, en moge we nog veel van je horen in de toekomst ? Heb ook een shirt van je collectie haha .je vriend uit Gorkumcity.

Plaats je reactie