MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Internationale beurs agro-industrie in Marokko

23 juni 2006 | in Marokko | Reageer

Voor het eerst wordt er een internationale beurs voor de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie geopend. De beurs vindt plaats in Casablanca en duurt van 20 juni t/m 25 juni. De beurs is een ontmoetingsplaats voor mensen uit het vak, zo meldt agf.nl. De bedoeling van de internationale beurs is om te overleggen over het beter uitbuiten van de mogelijkheden in de agrarische sector en in de voedingsmiddelenindustrie. Maar ook om te overleggen over allerlei vereiste internationale normen zoals de Europese norm die verplicht bedrijven om de naspeurbaarheid van hun producten te garanderen. De sector bestaat uit 1953 bedrijven en heeft een jaarlijkse omzet van 60 miljard dirham (€ 4,4 mld.).

Plaats je reactie