MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anouar Diba verlengt bij NAC

24 juni 2006 | in Sport | Reageer

Twente en Utrecht probeerden NAC-voetballer Anouar Diba afgelopen weken aan te trekken. Tevergeefs. De behendige Marokkaan koos voor zijn gevoel. Voor NAC. Gisteren verlengden de Bredanaars het contract met hem tot 2010, meldt het NAC weblog. Met het verlengen van Diba’s contract behoudt de Bredase eredivisieclub een speler die op de rechtsbuitenpositie op zijn plek is. De jonge Marokkaan is 23 en speelt, als hij zijn verlengde contract uitdient, tot zijn 27e voor NAC. Dan zou hij tien jaar in het geel-zwart spelen, daar hij al op zijn zeventiende naar Breda kwam.

Plaats je reactie