MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minister wil contract met moslims

24 juni 2006 | in Geloof, Overheid | 7 Reacties

Minister Ben Bot van Buitenlandse Zaken wil dat de moslims in Europa en Nederland een ‘maatschappelijk contract’ sluiten met de landen waarin ze wonen. Hij zei dat zaterdag tijdens een bijeenkomst in Soesterberg met Turkse en Marokkaanse imams in Nederland meldt het ANP. Het contract houdt in dat migranten de taal van hun nieuwe land leren, participeren in de samenleving en investeren in een toekomst in hun nieuwe land. Bot is positief over de toekomst, zeker als meer mensen een voorbeeldfunctie gaan vervullen, “zoals Nederlands-Marokkaanse romanschrijvers, de Nederlands-Turkse ondernemers en natuurlijk Khalid Boulahrouz, de rots in de branding van Oranje”. Hij spreekt zelfs nog vertrouwen uit in de multiculturele samenleving. Die zal “de komende twintig-vijftig jaar de meest creatieve blijken de zijn, de samenleving die het best weet in te spelen op globalisering” aldus de minister.

Er zijn 7 reacties

 1. hassanhasson
  24 juni 2006 om 09:13 uur.

  Ben Bot de bloeddorstig en oorlogszuchtig Vampier wil een contract met moslims tfoe 3lek a sjtan.Wanneer zullen de Haagse lummels in de gaten hebben dat wij moslims ook burgers zijn!!!! wij zullen ook gaan stemmen, sukkel!
  de multiculturele samenleving is een feit! sukkel!

 2. Toth
  25 juni 2006 om 09:07 uur.

  De lummels en sukkels, hun oren zijn dicht. Ze weten vaak zelf niet waar dat aan ligt. Ze leggen hun oren te luisteren in ’t land. Het hoofd hebben ze meest ergens anders geplant. Of ’t vliegt heen en weer van D.H. naar D.C. Of ’t ligt als betoverd op een lobby fee. Dus als je een oor los ziet liggen in ’t land. Graaf dan een kuil en bedek het met zand.

 3. Toth
  25 juni 2006 om 09:16 uur.

  [Natuurlijk hadden er nog meer zinnen kunnen tussen worden gepropt zoals: Of ’t is van de schatkist op weg naar zijn bank. Of ’t koopt een stel straaljagers onder invloed van drank. enz.. maar dat is helemaal te voor de hand liggend.]

 4. Marokino
  25 juni 2006 om 12:31 uur.

  Contract??? hahahahahha en zeker een proeftijd van 10 jaar?
  Ga lekker met pensioen ouwe.

 5. michel
  25 juni 2006 om 02:25 uur.

  Zolang zijn collega’s ministers het woord oorlog in de mond nemen en oorlog verklaren aan zgn moslim terroristen (terwijl de echte en grote terroristen in NL vrij lopen en dit zijn geen moslims) geloof ik geen enkele politici (ook geen politici van Marokkaanse afkomst want ook deze liegen en bedriegen en zijn er primair om eigen zakken te vullen).
  Bot die ontkent dat er CIA geheime vluchten heeft uitgvoerd. HA HA HA hoe wil je dat mensen nog je geloofwaardig gaan vinden?
  Nee hypocriet, ongeloofwaardig en immoreel dat zijn ze.
  Bekende Marokkanen misrbuiken zullen ze bedoelen of te wel over de ruggen van die Marokkanen scorfen die het goed hebben en dus zich niet om anderen bekommeren.
  Nee, dit land heeft het voor mij afgedaan en wat sommige nog steeds niet door hebben dat NL inmiddels een zeer negatieve (racistische) imago heeft in het buitenland en dit is schadelijk voor dit land (zou Wilders dit ook weten?)

 6. Henk -Rotterdam
  26 juni 2006 om 12:23 uur.

  Ik wist dat hij regelmatig uit zijn nek lulde maar dat hij zover van de bewoonde wereld zou staan is ook nieuws voor mij.
  Op zijn Rotterdams gezegd : “gewoon lullen laten” en doorgaan waar je mee bezig bent. Deze mensen weten gewoon niet waar ze het over hebben.
  Wij moeten het met elkaar doen,zonder allle “geleerde” die niet weten wat er in de maatschappij te koop is.
  Daadkracht,structuele oplossingen,respect,beleving,daar onbreekt het aan in de visie van deze mensen.

 7. Amsterdam west
  26 juni 2006 om 01:20 uur.

  Krijg ik hiermee ook salaris verhoging?

Plaats je reactie