MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en België gaan samenwerking opvoeren

28 juni 2006 | in Maatschappij, Marokko | 3 Reacties

De Marokkaanse minister van islamitische aangelegenheden Ahmed Toufiq en de Belgische minister van Justitie Onkelinx hebben dinsdag in Rabat besloten om de samenwerking op religieus vlak tussen beide landen op te voeren. De Belgische minister bracht een tweedaags bezoek aan Marokko dat dinsdag werd afgesloten met een ontmoeting met haar Marokkaanse collega Toufiq. Naar verluidt zijn de ministers overeengekomen het aantal van Marokkaanse afkomst in België te ‘verhogen’ “omdat die toleranter en moderner” zijn, aldus het RKnieuws.net. In België wonen er in totaal tussen de 400.000 en de 500.000 Marokkanen.

Er zijn 3 reacties

 1. AbdelRahman
  29 juni 2006 om 03:58 uur.

  Tss de 400.000 & 500.000 Marokkanen in België?? HUH
  Diegene die dit schreef must be drinking! :-s

  By The Way: “Marokkanen uit Maroko” toleranter & moderner dan ons “Europese Marokkanen”? Ohh pleaseee!!!!!

  AbdelRahman uit Brussel

 2. Youssef
  29 juni 2006 om 08:28 uur.

  Helemaal mee eens, die zijn echt meer toleranter en meer moderner. Dat zie je gewoon overal, iemand die uit Marokko komt kan makkelijk met Hollanders bijvorbeeld omgaan, in tegendeel een Marokkaanse Nederlander heeft moeite mee.
  Dat komt omdat de eerste generatie Marokkanen in Europa zijn analafabeet, ze zijn geimmergreerd in een periode waar Marokko heel achteruit stond, die mensen hebben die achterlijke mentaliteit meegenomen naar NL, en dat hebben ze overgenomen aan hun kinderen enzo.
  Terwijl mensen in Marokko de veranderingen leven, zijn de Marokkanen van Europa heel achter gebleven, vooral de 65 plussers!
  Naja, dat blijft uiteindelijk maar een persoonlijk mening, ik hoop dat ik ermee niemand heb gekwetst

 3. ABDEL
  31 oktober 2007 om 09:39 uur.

  Hahaha

  alatief dus jij bent ook achterlijk dat je zoiets zegt a gra jij sukkeltje ik sla kapot als ik je zie a baby ga luier verschonen tfoe 3la m3arba zoals jij

Plaats je reactie