MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boulahrouz mogelijk naar Real Madrid

30 juni 2006 | in Sport | 8 Reacties

De International Khalid Boulahrouz zou na deze zomer al voor Real Madrid kunnen uitkomen. Als Lorenzo Sanz zondag de verkiezingen om het voorzitterschap bij Real Madrid wint dan kan de 24-jarige verdediger van Hamburger SV op een lucratief contract rekenen, zo melden diverse bronnen. “Als ik bij Real Madrid terugkeer als voorzitter neem ik Boulahrouz en vier andere spelers mee. Ik heb met allen een akoord bereikt”, zegt de kandidaatvoorzitter donderdag op een persconferentie. Onder de vijf kandidaten wordt Sanz als een groot kanshebber gezien . Een woordvoerder van Hamburger SV reageerde koeltjes op het nieuws: ” We zijn op de hoogte van de interesse. Maar zo lang mijnheer Sanz nog geen voorzitter is, is het voor ons geen gespreksthema”. Laten we hopen dat Boulahrouz wel naar Real Madrid gaat, want hij heeft het wel verdiend.

Er zijn 8 reacties

 1. karim
  30 juni 2006 om 12:36 uur.

  gaat goed met onze boy

 2. Henk -Rotterdam
  30 juni 2006 om 11:22 uur.

  Let maar op hoeveel waardering julllie gaan krijgen door het goede sportniveau van de spelers die gaan uit zwerven naar topclubs en dan later uitkomen voor Nederland of Marokko. Eens begrijpen ze wat een talenten er zijn die tot nu toe ondergewaardeerd werden. Ik wens Khalid veel succes en zie hem graag op het volgende tournooi.

 3. boula
  30 juni 2006 om 12:25 uur.

  boula is gewoon de bom lekker jongen lekker naar spanje doen

 4. siemo
  30 juni 2006 om 04:12 uur.

  Ik heb het al eerder gemeld: Boula heeft in het NLs elftal knap zn visitekaartje kunnen afgeven op het meest prestigieuze voetbalpodium dat we kennen: het WK. Verstandige keuze van hem dus om voor NL te kiezen. Laat dit een voorbeeld zijn voor ieder voetbaltalentje die voor de keuze komt te staan: Marokko of Nederland. Een keuze die onze ouders ten behoeve van ons duidelijk eerder gemaakt hebben.

 5. Helusch
  30 juni 2006 om 10:00 uur.

  Khalid Boulahrouz moet naar Real Madrid, de club waar onze andere Amazigh broeder Zinedine Zidane zijn carriere heeft beeindigd. Het zou mooi zijn als hij daar nummer 5 van El Meastro mag dragen.

 6. mohamedinho
  01 juli 2006 om 09:58 uur.

  dat is pas en voobeeld van de juiste keuze maken dus voor je toekomst nederland heeft een goeie aan hem hij zal de leider van het nederlands elftal worden en hup naar je nieuwe job REAL MADRIDB ben een barca fan maar zal hem zeker volgen bij real.gun het onze mocro wel want hij blijft wel een marokkaan

 7. mohamedinho
  01 juli 2006 om 10:03 uur.

  Henk-rotterdam
  JULLIE WAARDERING KRIJGN.Dat slaat nergens op he we moeten alleen kansen krijgen dan komt het wel goed maar ja dan krijg je later gezeik net als de kabel soortgenoten die elkaar opzoeken en boula heeft het zelf gedaan goeie keuze gemaakt en JULLIE hebben erbaat bij noem eens een goeie keiharde verdediger in nl nou ik ken er geen

 8. Henk -Rotterdam
  01 juli 2006 om 10:33 uur.

  Ik bedoelde met mijn opmerking dat men nu pas ingaat zien dat men inderdaad onder de Nederlandse voetballers niet alle kwaliteiten in huis heeft die men zou moeten hebben voor een wereldtournooi.En dat er over Khalid ove rhet algemeen zeer positief is gesproken in de verslagen en op de sites. uitzondering zijn de bekende ondermaatse rascisten. Ook ik bedoelde dat men kansen moet geven en dat gaat volgens mij nu wel veel meer de goede kant uit,denk aan het spel van Ismael op het EK en nog veel andere speler in de Nederlandse competitie. En je heb gewoon gelijk er zijn maar weinig echte goede keiharde verdedigers hier .

Plaats je reactie