MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Conferentie over aanpak vluchtelingenprobleem

04 juli 2006 | in Maatschappij, Marokko | Reageer

In Marokko wordt volgende week een Europees-Afrikaanse conferentie gehouden over een gezamenlijke aanpak van het vluchtelingenprobleem. Vorig jaar probeerden migranten massaal de Spaanse enclaves Melilla en Ceuta te bereiken. Daarbij vielen tientallen doden. Ook over zee proberen duizenden veelal Afrikaanse immigranten Spanje te bereiken door in gammele bootjes richting Canarische eilanden te varen. Jaarlijks komen vele honderden bootvluchtelingen om het leven. Maandag (gisteren) was het weer raak. Marokkaanse veiligheidsbronnen meldde dat twee mannen omkwamen bij de bestorming van de Spaanse enclave Melilla in Marokko. De mannen vielen van een zes meter hoog hek dat het Spaanse grondgebied beschermt.

Plaats je reactie