MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Miss Marokko ambassadrice NL Positief

04 juli 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

Nabila Marhaben, Miss Marokko Nederland 2006, heeft haar naam en titel verbonden aan de stichting Nederland Positief. Als ambassadrice van Nederland Positief zal Marhaben proberen haar steentje bij te dragen aan een positiever Nederland. Ook Celina Kalfane, Miss India Holland 2006, heeft haar naam en titel verbonden aan de stichting Nederland Positief. Eerder was actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen al ambassadrice van Nederland Positief. Zij draagt sinds 23 juni 2006 ook de titel Miss Nederland Positief. Naast de ambassadrices kent de stichting Nederland Positief ook een Comité van Aanbeveling. Hierin heeft o.a. Professor dr. Anton van der Geld reeds zitting.

Er zijn 2 reacties

 1. jaja
  13 oktober 2006 om 09:56 uur.

  leuk

 2. susu
  13 oktober 2006 om 10:15 uur.

  TBARKALAH OE SALI HALA NABI
  VOOR NABILA

  DIT NOEM IK NOU ECHT POSITIEF.

  INSHALLAH GAAT NABILA HET ECHT MAKEN

  GOED ZO NABILA GA ZO DOOR EN LAAT ZIEN WAT DE MAROKKANEN KUNNEN.

Plaats je reactie