MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Miljoenenfraude met telefoonkaarten

05 juli 2006 | in Maatschappij | Reageer

Het Brusselse gerecht heeft een organisatie van waarschijnlijk twee Marokkaanse broers opgerold die miljoenen euro hebben verdiend met de zwarte verkoop van telecomkaarten. Een van hen is al aangehouden; de ander is naar Marokko gevlucht en wordt opgespoord. Dat schrijft Metro Time. De twee broers richtten drie bedrijfjes op met een fictieve zetel in België. Aan het hoofd van de bedrijfjes plaatsten ze stromannen, die meestal valse identiteiten gebruikten en illegaal in het land verbleven. De bedrijfjes kochten op grote schaal telefoonkaarten en verkochten die door aan nachtwinkels. Dat gebeurde met valse facturen. Zo zouden de broers ettelijke miljoenen zwart geld hebben verdiend.

Plaats je reactie