MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Al Jazeera koopt Nederlandse productie

06 juli 2006 | in Film, TV | 3 Reacties

Couscous & ColaDe Arabische zender Al Jazeera heeft de Nederlandse productie Couscous & Cola van producent IdtV aangekocht. De negendelige serie, winnaar van een Zilveren Zebra, zal worden vertoond op de nieuwe internationale Engelstalige zender die Al Jazeera in oktober dit jaar in Londen lanceert. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. In de serie staat een allochtone groep vmbo-jongeren uit Amsterdam centraal. Deze jongeren uit landen als Marokko, Afghanistan en Ghana spraken er over onderwerpen als geloof en haat. Dat waren soms behoorlijk heftige discussies. Maar één ding hadden ze gemeen, allemaal hadden ze de droom om ooit naar Amerika te gaan.

Er zijn 3 reacties

 1. hanna
  06 juli 2006 om 02:49 uur.

  Wordt het vertaald of blijft het Nederlands met ondertiteling. Ik ken die serie trouwens niet

 2. Inayat
  06 juli 2006 om 03:19 uur.

  leuk, ik wil deze serie ook nog een keer zien!

 3. amal
  10 juli 2006 om 10:56 uur.

  leuk

Plaats je reactie