MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. rapt met Yolanthe

06 juli 2006 | in Amusement, Muziek | 5 Reacties

Ali B.De Spaans-Nederlandse actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen is te horen op de nieuwe single ‘Zomervibe’ van de Marokkaanse rapper Ali B. De actrice praat in het Spaans door de zang van Ali B heen. Dat meldt Nieuws.nl. Eerder zei Ali in de radioshow van Giel Beelen op 3FM dat hij Yolanthe een toppertje vindt. “Ik heb haar midden in de nacht gebeld en gevraagd. Ze is naar de studio gekomen en heeft heel erg haar best gedaan.” Ali hoopt haar ook te kunnen strikken als er een videoclip bij het nummer wordt opgenomen, aldus de site.

Er zijn 5 reacties

 1. Youssef
  06 juli 2006 om 01:16 uur.

  Ja en?! is dit nou van groot belang om te weten??!?!?

 2. Nihad
  06 juli 2006 om 01:51 uur.

  Ik ben zo ongeloofelijk Ali B moe aan het worden..

  …als ik hem maar niet tegen kom in Rinkon.

 3. Marco
  06 juli 2006 om 03:19 uur.

  Ik krijg ook overal uitslag van Ali B.!

 4. westchiller
  06 juli 2006 om 03:24 uur.

  ik zie hem ook te vaak…
  doet me denken aan een liedje van hem ”ik ben je zat”

 5. Maghreb Magazine » Ali B zingt weer met een TV babe
  09 augustus 2006 om 05:32 uur.

  […] Ali Bouali, beter bekend als Ali B., heeft opnieuw een nummer opgenomen met een tv-babe. Na een duet met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de Marokkaanse rapper nu ook Lieke van Lexmond gestrikt voor een één-tweetje. Dat schrijft Nieuws.NL. […]

Plaats je reactie