MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Overleg in Rabat over Afrikaanse migranten

11 juli 2006 | in Marokko, Overheid | 1 Reactie

Afrikaanse migrantenIn de Marokkaanse stad Rabat zijn vertegenwoordigers van 58 Europese en Afrikaanse landen gisteren met cruciale besprekingen begonnen over de steeds groter wordende stroom Afrikaanse migranten die illegaal naar Europa proberen te komen.Het topoverleg, dat vandaag wordt voortgezet, is mede belegd omdat veertig procent van de migranten zijn vluchtpoging niet overleeft. Dat meldt Nieuws.NL. De afgevaardigden bespreken tientallen maatregelen, waaronder gezamenlijke patrouilles in de Middellandse Zee en langs de West-Afrikaanse kust, alsmede onderwijs aan potentiële legale migranten.

Er is 1 reactie

  1. Peet
    13 juli 2006 om 05:47 uur.

    Waneer komt er een brug van Marokko naar Spanje. Dat is toch veel gemakelijker. Laat ze toch komen. Als ze hier zijn kunnen ze zien hoe triest het echt in europa is. Gaan ze van zelf wel terug. Misschien ga ik zelf met ze mee naar Africa. Daar schijnt te minste de zon nog.

Plaats je reactie