MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aangifte van discriminatie tegen Brouwer

14 juli 2006 | in Overheid | 1 Reactie

Burgemeester Brouwer RTV Utrecht meldt dat er aangifte is gedaan tegen burgemeester Annie Brouwer-Korf van Utrecht. De Utrechter Kees van Oosten beschuldigt Brouwer van discriminatie, omdat een Marokkaans koffiehuis van haar elke avond om elf uur moet sluiten. Volgens Van Oosten voert de burgemeester als reden aan dat de allochtone bezoekers intimiderend overkomen op andere mensen.

Deze week liet burgemeester Brouwer nog weten dat Utrecht racisme en discriminatie in de stad harder wil aanpakken. Volgens Brouwer heeft haar besluit niets te maken met vooroordelen tegen allochtonen of koffiehuizen.

Er is 1 reactie

  1. hassanhasson
    14 juli 2006 om 05:26 uur.

    ze mogen van haar tot elf uur open blijven, wat lopen ze nou te krekelen!
    Deze burgemeester is een verhaal apart;

Plaats je reactie