MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse keeper naar AZ

14 juli 2006 | in Sport | 5 Reacties

Khalid SinouhDe Marokkaanse keeper Khalid Sinouh gaat naar AZ. De international komt transfervrij over van de Cypriotische topclub Omonia Nicosia meldt Nieuws.NL. Hij heeft een contract voor een jaar getekend. De doelman van het nationale team van Marokko wordt waarschijnlijk tweede doelman achter de Australische keeper Joey Didulica.

De 31-jarige Sinouh speelde voordat hij vorig jaar naar Cyprus vertrok bij Haarlem, Heerenveen en RKC Waalwijk. Hij speelde 120 wedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal. Bij Omonia Nicosia stond hij het afgelopen seizoen elf wedstrijden onder de lat.

Er zijn 5 reacties

 1. Miss_N
  14 juli 2006 om 05:00 uur.

  hihi wat een loserrrr! transfervrij …. tweede doelman… die man is diep gezonken haha

 2. samadie
  14 juli 2006 om 09:56 uur.

  ach daar is hij, ik dacht al waar blijft hij
  mis n
  jij bent pas een loser, jij hebt niet eens een naam kunnen bedenken.

 3. Soufian1234
  16 juli 2006 om 07:09 uur.

  vind het ook ronduit een slechte doelman. Grabbelt veel te vaak en doet net alsof hij beter is dan al die Marokkaanse keepers. Ik heb liever Jarmouni op doel dan Sinouh. Oh ja, die vertoning bij B&V is onvergetelijk. Die gast ging daar echt af als een gieter. Excuus allochtoon bij uitstek!!

 4. Miss_N
  18 juli 2006 om 02:29 uur.

  Samadie, jij bent pas een loser, dat je zo’n loser van een keeper vededigt hahha

  thella xxx
  anoniem

 5. adlan
  26 juli 2006 om 12:44 uur.

  hij is zeker een grabbelaar vindt het een slechte keeper waarom halen ze niet nadir lemyaghri of tarek el jarmouni die zijn beter dan sinouh maar we moeten respect hebben voor die man

Plaats je reactie