MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meer Marokkanen in Overvecht

20 juli 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

OvervechtHet aandeel Marokkanen in de Utrechtse wijk Overvecht is vorig jaar gestegen. Op Kanaleneiland daalde het aandeel Marokkanen juist. Dat meldt RTV Utrecht. Over het algemeen is de concentratie van allochtonen in Utrechtse wijken afgenomen.

Allochtonen zijn beter over de stad verdeeld dan in het verleden. Eerder liet de gemeente Utrecht nog weten dat de concentratie juist was toegenomen, maar dat berustte volgens de stad op een foute telling.

Er zijn 2 reacties

 1. Khalid
  20 juli 2006 om 08:54 uur.

  Wat is de nieuws waarde.

  ff serieus. dit is echt zo Lekker Belangrijk.

 2. samadie
  20 juli 2006 om 10:14 uur.

  khalid alles waarin het woord marokaan staaat, is tegen woordige geld waard, ik denk dat we binnekort, ook het wc bezoek, gaan lezen
  marokaan naar de wc, wel een mooie titel

Plaats je reactie