MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb bedreigd door neef

21 juli 2006 | in Overheid | 3 Reacties

Ahmed AboutalebLahbib B., de achterneef van de Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb (PvdA), wilde zijn oom vermoorden omdat hij ‘een afvallige moslim’ zou zijn. Dat hebben Hofstadgroepleden verklaard tegenover hun advocaat, schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

B., wiens familie de bezittingen van Aboutaleb in Marokko beheert, is vorig jaar opgepakt. Hij ontkent plannen te hebben gehad om zijn oom te vermoorden. Aboutaleb wil om veiligheidsredenen niet reageren, aldus het dagblad.

Er zijn 3 reacties

 1. samadie
  21 juli 2006 om 01:02 uur.

  jah, hoor dat geloven we zeker, die groep lijkt meer op een stelletjes kleuters bij elkaar, die niet genoeg papa hebben gehad.
  straks gaan ze ook nog zeggen dat alle moslims in NL, lid zijn

 2. hassanhasson
  21 juli 2006 om 08:29 uur.

  ‘familie aangelegenheid’

 3. rifie
  23 juli 2006 om 05:07 uur.

  weet je wat verdonk kan doe de boom in het is gewoon een vuile vieze rasist nou een ding ik hou gewoon mijn marokaanse nationalteit die rasist van verdonk tfoe wat een lelijke aap echt

Plaats je reactie