MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bijeenkomst Marokkaanse taxichauffeurs

22 juli 2006 | in Economie, Overheid | 2 Reacties

Marokkaanse taxichauffeurs bijeenVorige week vond in Amsterdam een bijeenkomst plaats voor Marokkaanse taxichauffeurs. De bijeenkomst werd door de Branche Organisatie BOTAM georganiseerd. Zij werd benaderd door enkele Marokkaanse ondernemers die iets aan hun situatie wilden verbeteren. Veel van hen behoorden tot de ‘nieuwe taxiondernemers’ die op een taxi zijn gaan rijden na het open gooien van de markt.

De Marokkaanse taxichauffeurs kwamen bijeen om te praten over de problemen die zij in hun werk tegenkomen en om te zoeken naar oplossingen. De Amsterdamse Wethouder Herrema sprak met de taxichauffeurs en enkele vertegenwoordigers van de Branche Organisatie taxi ondernemers Amsterdam hielden een presentatie.

Er zijn 2 reacties

 1. Youssef
  22 juli 2006 om 04:27 uur.

  Wat voor problemen eigenlijk hebben ze?!

 2. Choukri
  29 september 2006 om 12:26 uur.

  ik vind het eigenlijk we kort. er wordt alleen verteld dat er een bijeenkomst is geweest.
  Diegene die dit geschreven heeft, moet nog een hoop leren

Plaats je reactie