MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Holland paviljoen op tuinbouwbeurs Agadir

22 juli 2006 | in Economie, Overheid | 5 Reacties

Tuinbouwvakbeurs Sifel Het Nederlandse ministerie van Landbouw, Natuur en Voedingskwaliteit (LNV) en de landbouwraad voor Marokko nodigen geïnteresseerden uit om deel te nemen aan een Holland paviljoen op de 4e internationale tuinbouwvakbeurs Sifel te Agadir, Marokko, 7 t/m 10 december 2006. De beurs is gericht op de toelevering aan de voedingstuinbouw (groente- en fruitteelt). De Marokkaanse overheid stimuleert groei en modernisering van deze sector. Ook verwerking en afzet (export) van producten wordt aangemoedigd.

De tuinbouwbeurs SIFEL in Agadir is, vergeleken met Portugese en enkele Spaanse beurzen, bijzonder professioneel. Zij is met name gericht op de Marokkaanse producenten en exporteurs van groenten en fruit en is daarom geschikt voor alle bedrijven die geïnteresseerd zijn in toelevering, import, havenfaciliteiten of joint ventures. Voor bezoekers is de beurs ook van belang omdat zij een goed inzicht geeft in de groei en dynamiek van de Marokkaanse groenten- en fruitsector.

Er zijn 5 reacties

 1. Youssef
  22 juli 2006 om 04:25 uur.

  Iedereen is welkom in Sousland!

 2. farid
  22 juli 2006 om 08:27 uur.

  wat moet een mens zonder fruit en groenten

 3. Zayneb Islaam
  23 juli 2006 om 12:24 uur.

  Salaam aleikoum mensen van Magreb.nl

  Elhamdoelilah! Hoe kunnen deze geinteresserden zich aanmelden?

  InshaAllah..

 4. Administrator
  23 juli 2006 om 12:53 uur.

  W’Aleikum a’salaam, u kunt kijken op de site van de EVD voor meer info.

 5. Imaam AL- Mahdi
  12 augustus 2006 om 06:54 uur.

  Salaam aleikoum Magreb.nl

  kunnen jullie inshaAllah zorgen voor meer discussie over de oorlog in het midden oosten ?

  jezakoum ou Allah ou bilgeer

Plaats je reactie