MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Weer een Marokkaans kind verdronken

23 juli 2006 | in Maatschappij | Reageer

ZevenhuizerplasVerschillende mensen geven aan dat de jongen die vrijdag in de Zevenhuizerplas bij Nesselande verdronk, waarschijnlijk Marokkaans is. De vader van het zevenjarige jongetje had zijn zoon alleen gelaten om boodschappen te gaan doen. Volgens de politie koos het kind er zelf voor bij het water te blijven terwijl zijn broertje met zijn vader meeging naar de nabij gelegen Albert Heijn schrijft het Algemeen Dagblad.

Iemand die dobberde op een luchtbed zag de jongen in het water drijven, waarop badgasten hem op het droge brachten. Ondanks reanimatie overleed hij later in het ziekenhuis. Geen van de mensen die op en rond het strand zijn, zegt het slachtoffertje te kennen. De getroffen Marokkaanse familie zou volgens sommige mensen in Rotterdam-zuid wonen.

Begin deze maand verdronk het Marokkaanse jongetje Sabri (4) in de Barendrechtse Vrijenburgplas.

Plaats je reactie