MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje wil Marokkaanse tomaat weren

24 juli 2006 | in Economie, Marokko | 4 Reacties

TomaatSpanje heeft de Europese Commissie verzocht de groei van export van Marokkaanse tomaten naar de EU een halt toe te roepen. Omdat de seizoenen van Spanje en Marokko exact gelijk lopen, is de aanvoer van Marokkaanse tomaten van grote invloed op de Spaanse markt, schrijft ZIBB.NL.

In 1995 heeft de EU een afspraak gemaakt met Marokko over handelsliberalisering. Sindsdien wordt over de periode tussen 1 oktober tot 31 mei elk jaar vastgelegd hoeveel ton tomaten er van Marokko naar Spanje mogen worden geëxporteerd. Volgens de Spaanse belangenorganisatie Fepex houdt Marokko zich hier niet aan.

Er zijn 4 reacties

 1. Amsterdam west
  24 juli 2006 om 03:53 uur.

  Marokko moet is een keertje ophouden met zielig doen. Laat hem anders zich concetreren op andere gewassen, of zoek een andere markt op. Zo laat je je te veel afhangen van de Europese markt, en hiermee wordt ook gechanteerd tijdens overleggen zoals de visserij enz…

 2. Koning Mohammed
  26 juli 2006 om 04:34 uur.

  nee is goed hoor zo ga zo door marok lang leve de marokanen

 3. soussy
  27 juli 2006 om 12:12 uur.

  het is geven en nemen spanje moet niet klagen!!

 4. Lotfi
  10 augustus 2006 om 05:27 uur.

  E amsterdam west !
  hou je reet dicht zaken werld kan keihard zijn dat hoor je toch te weten !
  kan je er niet tegen dat deze klote land het moet doen met drugs en prostitutie?!

Plaats je reactie