MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tottenham Hotspur wil Franse Marokkaan

24 juli 2006 | in Sport | Reageer

chakirTottenham Hotspur hoopt op korte termijn de Franse Marokkaan Chakir Belghazouani van het Franse Grenoble over te nemen. De pas 19-jarige aanvaller is echter momenteel geveld door een blessure en zal daardoor pas op zijn vroegst in de winterstop de overstap kunnen maken naar White Hart Lane.

In het seizoen 2005-2006 heeft Belghazouani achtentwintig wedstrijden gespeeld voor Grenoble, eenmaal trof hij het doel. Naast de Marokkaan willen de Spurs ook de Italiaan Marco Di Vaio aantrekken, zo meldt soccernews.nl.

Plaats je reactie