MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

FC Utrecht aast op Marokkaans international

25 juli 2006 | in Sport | Reageer

hichamDe FC Utrecht-trainer Foeke Booy hoopt de komende dagen minimaal één nieuwe speler te testen tijdens het trainingskamp van FC Utrecht in Oostenrijk. Eén van de spelers is de Marokkaanse international Hicham Aboucherouane. De 25-jarige aanvaller is afkomstig van Raja Casablanca en werd vorig seizoen verhuurd aan het Franse Lille, zo meldt fcupdate.nl. Voor Lille speelde hij 12 wedstrijden waarin hij tweemaal scoorde.

De ‘White horse’, zoals zijn bijnaam luidt omdat hij zo razendsnel is, kwam 9 keer uit voor het Marokkaans elftal en speelde 14 keer voor het olympisch team van Marokko. De vleugelaanvaller zou Foeke Booy meer mogelijkheden kunnen geven in zijn aanval. De oefenmeester is sinds het vertrek van Dave van den Berg en de Marokkaan Adil Ramzi nog steeds opzoek naar een nieuwe vleugelspeler.

Plaats je reactie