MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bedreiger deelneemster Zomercarnaval vast

27 juli 2006 | in Maatschappij | Reageer

LamyaEen 25-jarige man die verdacht wordt van het bedreigen van een Marokkaanse deelneemster voor de verkiezing van Koningin van het Zomercarnaval, blijft vastzitten. De politie pakte de man op nadat Lamya M’Haidra aangifte had gedaan van bedreiging, omdat zij zich kandidaat had gesteld voor de verkiezing.

Uit het onderzoek kwam vervolgens naar voren dat de man afgelopen jaren meerdere politici heeft bedreigd, onder wie Ayaan Hirsi Ali, Rita Verdonk en Geert Wilders. Ook houdt het Openbaar Ministerie hem verantwoordelijk voor het doen van een valse bommelding in Dordrecht.

Plaats je reactie