MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vier jaar geëist wegens drugshandel

28 juli 2006 | in Maatschappij | Reageer

internet cafeHet openbaar ministerie heeft vier jaar celstraf geëist tegen drie Marokkaanse mannen uit Utrecht en Groningen. De mannen zouden hebben gehandeld in drugs vanuit het internetcafé Liberty aan het Gedempte Zuiderplein in Groningen. De politie heeft de Marokkaanse verdachten eerst twee maanden geobserveerd en hun telefoons afgeluisterd. Daarna zijn ze pas het internetcafé ingevallen.

Tijdens de invallen in april werden 23.000 xtc-pillen en vijftien kilo hasj gevonden. Ook werden drie hennepkwekerijen ontmanteld, zo meldt het Dagblad van het Noorden. De verdachten ontkennen te hebben gehandeld in harddrugs. Wel gaf de hoofdverdachte toe in softdrugs te hebben gehandeld. De uitspraak is over twee weken.

Plaats je reactie