MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnames film ‘Kicks’ starten 7 augustus

29 juli 2006 | in Film | 10 Reacties

KICKSDe opnames voor de nieuwe film van shouf shouf habibi regisseur Albert ter Heerdt starten volgende week. In ‘Kicks’ volgen we verschillende autochtone en allochtone jongeren, wiens levens overhoop worden gegooid, nadat een Marokkaanse jongen door een blanke politieagent wordt neergeschoten.

Mimoun Oaissa (‘Shouf shouf habibi!) speelt Said, de broer van de jongen die wordt neergeschoten, Hadewych Minis (Phileine zegt sorry) is een sexy meisje uit de grachtengordel, die nu eindelijk wel eens een ‘echte’ allochtoon wil leren kennen, gespeeld door Mimoun Ouled Radi (‘Shouf shouf habibi!’).

Er zijn 10 reacties

 1. Groepje Ilias:D
  19 september 2006 om 10:09 uur.

  ahha speel ik in:D

 2. Rob
  20 september 2006 om 08:35 uur.

  In de topic staat: “nadat een Marokkaanse jongen door een blanke politieagent wordt neergeschoten”

  Snap niet helemaal waarom er staat “blanke politieagent”. Is dat bedoelt als onderscheid ten opzichte van de Marokkaanse jongen? Volgens mij behoren Marokkanen gewoon tot het blanke ras, maar hebben ze wat meer pigment dan ik… 🙂
  Grappig (NOT !!!) hoe simpel domme misverstanden kunnen ontstaan…

 3. izan
  24 februari 2007 om 11:09 uur.

  tzzzzzzzzz viese landvraaders fiolm maken hahaha tagna an jemekom

 4. samantha
  25 februari 2007 om 06:49 uur.

  super film !,

  ik heb hem gebruikt voor mijn ckv-opdracht nu maar hopen dat het een goed punt wordt.

 5. saMi
  28 februari 2007 om 05:16 uur.

  wie weet antwoord op deze vragen..
  1. Wat gebeurt er als een Marokkaan een winkel binnenkomt?
  2. Hoe laat moet een Marokkaans meisje op koopavond thuis zijn volgens haar oudere broer?
  3. Wat mag er absoluut niet in een kerstpakket?

  alvast bedankt!

 6. samira
  01 maart 2007 om 09:42 uur.

  1er gaat iemand bij de kassa staan 2?heel vroeg?3 varkensvlees!

 7. samira
  01 maart 2007 om 09:47 uur.

  mijn vader komt uit marokkoen mijn stiefvader komt uit Israel! mijn moeders vader komt uit irak en haar moeder uit marokko

 8. tfoeoeoeoe denk aaan je kut
  05 maart 2007 om 04:24 uur.

  nou ik wil dit ff segge donder ff allemaal op enne izan dat jullie sijn en hla zemels dat jullie sijn whahwhahwhahwh k weet ik space m hier dood maar ja die film is blaaaaaaaaaaaaa ik kan hem self ook make beter natuurlijk enne dan vind ik die ********beter eeeeey wat ik nu heb gesegd is fa2 he alles enne groetjes allemaal de mensen van dese site en die film is lijp ouweeeeeee dus dat niet wahwhhahwha

 9. jawad
  28 maart 2007 om 09:51 uur.

  whahahah die film is kk vet ik speel er ook in

 10. jawad
  28 maart 2007 om 09:52 uur.

  je moet hem zien me niffo ook hij speelt er ook in met die matje 😀

Plaats je reactie