MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse modevormgever start festival

01 augustus 2006 | in Amusement, Kunst | Reageer

Aziz BekkaouiDit weekend vindt in Utrecht de opening plaats van ‘de 7e hemel’. Het startschot van dit grote Utrechtse zomerfestival wordt gegeven door de Hemelse Parade, een spectaculaire performance onder auspiciën van de Marokkaanse modevormgever Aziz en Kardinaal Simonis.

De Hemelse Parade is een bonte stoet van schapen, koeien, paarden, bruidegommen, bruiden, nonnen, Hare Krishnas en vele modellen en performers. Kardinaal Simonis, gekleed in haute couture van AZIZ, zegent bij aankomst in het voormalig gerechtsgebouw aan de Hamburgerstraat de locatie, gasten en performers in. Hier begint op de catwalk een show van de nieuwe Aziz-collectie, die geïnspireerd is op kardinaal Simonis. Tevens vinden diverse performances plaats van performance artiesten en choreografen.

Start performance / processie: zaterdag 5 augustus, 18.00 uur, bij Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38 Utrecht.

Plaats je reactie