MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Golden Tulip opent zesde hotel in Marokko

04 augustus 2006 | in Marokko, Toerisme | 1 Reactie

Golden Tulip MarokkoGolden Tulip heeft een nieuw hotel aan haar portfolio toegevoegd. De hotelgroep heeft met het Golden Tulip Hotel Des Arts haar zesde vestiging in Marokko op de kaart gezet. Het vijfsterren hotel ligt in Dar Bouazza, op twintig kilometer van Casablanca.

Het hotel telt dertig kames, twaalf suites en 44 residentiële appartementen. Daarnaast zijn er vergader- en conferentiefaciliteiten, expositieruimten, een galerie, ateliers, een moderne kunstmuseum, restaurants/bars en een welness- en spacenter, schrijft Zakenreisnieuws.NL.

Er is 1 reactie

  1. ALKMAAR
    04 augustus 2006 om 01:32 uur.

    we hebben ook een in ALKMAAr maar in maroc is helemaal geweldig!

Plaats je reactie