MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boukhari nu al trefzeker voor FC Nantes

05 augustus 2006 | in Sport | 1 Reactie

boukhari NantesNourdin Boukhari heeft nu al de smaak te pakken bij zijn nieuwe werkgever FC Nantes. Gisteren moest FC Nantes aantreden tegen regerend kampioen Olympique Lyon. De ex-Ajacied maakte de openingstreffer in het duel tegen de kampioen van Frankrijk. Binnen twee minuten was het al raak. De Marokkaanse international schoot de bal achter doelman Gregory Coupet op een afstand van 25 meter.

Lang kon Nantes niet genieten van de voorsprong want een minuut later stond het al weer 1-1 op het scorebord, zo meldt v-style.nl. Uiteindelijk heeft Olympique Lyon toch met 3-1 gewonnen.

Er is 1 reactie

  1. Zakarya
    05 augustus 2006 om 03:22 uur.

    Ajax is niet zo slim dat ze hem hebben laten lopen. Die gozer gaat echt goed worden. Je zag ook aan eind van vorig jaar dat hij telkens beter werd. Nu sccort hij in zijn eerste duel gelijk, omdat hij meer zelfvertouwen heeft.
    Ik hoop adt een keer nantes-ajax wetdsrijd spele end at hij hatrick maakt ofz.

Plaats je reactie