MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moordverdachte was uit beeld van de politie

07 augustus 2006 | in Maatschappij, Marokko | Reageer

ilona nemethAmin M., de vermoedelijke moordenaar van Ilona Németh, zat op de dag van de moord niet in zijn cel. De Utrechtse Marokkaan was daarvoor een straf aan het uitzitten wegens beroving en poging tot verkrachting, gepleegd in hetzelfde park als waar Ilona’s lichaam lag. Op de dag van de moord was hij met verlof uit de gevangenis. Toen de politie in 2004 met man en macht speurde naar de vermiste 43-jarige Utrechtse, keerde Amin M. terug naar zijn cel. Daardoor bleef hij lange tijd uit beeld van de politie, aldus het Algemeen Dagblad.

Amin M. zit sinds half juli vast in Marokko. Amin (28) zelf wil niet worden uitgeleverd, omdat hij bang zou zijn bij terugkomst in Nederland tbs te krijgen. Nederland heeft geen uitleveringsverdrag met dat land, vandaar dat hij (voorlopig) ook niet zal worden uitgeleverd.

Plaats je reactie