MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B zingt weer met een TV babe

09 augustus 2006 | in Muziek | 1 Reactie

Ali B.Ali Bouali, beter bekend als Ali B., heeft opnieuw een nummer opgenomen met een tv-babe. Na een duet met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de Marokkaanse rapper nu ook Lieke van Lexmond gestrikt voor een één-tweetje. Dat schrijft Nieuws.NL.

De actrice debuteerde op haar zestiende in de televisieserie Goudkust. In ‘Goede tijden, slechte tijden’ speelt de actrice de rol van Charlie. Dit jaar was de 24-jarige Van Lexmond een van de kandidaten in het televisieprogramma ‘Dancing with the stars’. Het is nog niet duidelijk of het nummer ook te horen is op het nieuwe album van de 24-jarige rapper.

Er is 1 reactie

  1. said
    12 augustus 2006 om 06:57 uur.

    KAN WAT SCHELEN!!!!!!! tzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Plaats je reactie